Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Renovari si instalatii pentru bai

http://www.westminsterbathroomfitters.co.uk/ este site-ul de prezentare al companiei britanice cu acelasi nume, specializata in renovarea si instalatiile recesare bailor.

Site-ul de prezentare este prevazut cu un meniu vertical, dispus in partea stanga a paginii. Acest meniu este structurat pe sectiuni relevante, in care sunt publicate informatii despre activitatea companiei, serviciile oferite si modalitatile de contact.

De asemenea, tot in parea stanga a paginii exista si un submeniu sub forma de lista, care prezinta serviciile oferite de Westminster Bathroom Fitters, in functie de categoria acestora. Fiecare categorie de servicii are o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii specifice referitoare la serviciul respectiv.

Pe langa aceste informatii, site-ul este prevazut si cu o sectiune speciala, dedicate articolelor si informatiilor utile despre serviciile de renovare si instalare a bailor.

In plus, site-ul este prevazut cu un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului. Acesta permite contactarea directa a companiei, printr-un singur click.

O trasatura importanta a acestui site de prezentare este sectiunea dedicata hartii site-ului. Aceasta rezuma intr-o singura pagina toate informatiile publicate pe site, cu scopul simplificarii accesului la informatie. Mai mult decat atat, aceasta sectiune include link-uri de legatura, care redirectioneaza vizitatorii catre paginile de interes.

Toate informatiile publicate pe site pot fi sterse, adaugate sau editate cu usurinta, asemanator editarii unei postari pe Facebook. Acest lucru este posibil cu ajutorul panoului de administrare a site-ului.

Pe langa serviciile de baza de webdesign oferite de PAM design, site-ul a fost creat in asa fel incat sa poata fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil. Pe langa caracterul sau responsiv, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare web, pentru o clasare optima in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite