Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Materiale de constructii

http://www.magazinconstruct.ro/ este site-ul de prezentare al produselor si serviciilor oferite de magazinul de scule si materiale de constructii, Magazin Construct.

Site-ul a fost, astfel, creat de PAM design, cu scopul de a prezenta informatii despre activitatea companiei, serviciile si produsele oferite, partenerii acesteia si modalitatile de contact.

Aceste informatii sunt dispuse in sectiuni distincte si representative, care alcatuiesc meniul principal al site-ului.

De asemenea, pagina principala a site-ului de prezentare include si o serie de butoane specifice, care redirectioneaza vizitatorii catre sectiunile aferente din meniul principal.

Aceeasi functie de redirectionare catre sectiunile principale ale site-ului o are si meniul sub forma de lista, dispus in partea dreapta a paginii.

In plus, tot in aceasta parte a paginii se gaseste si o sectiune de Noutati, unde administratorul site-ului poate posta cu usurinta informatii sau articole relevante din domeniu.

Atat aceasta sectiune de noutati, cat si restul informatiilor publicate pe site, pot fi editate cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. Intreg procesul de modificare a informatiilor este comparabil cu adaugarea unei postari pe Facebook.

Un instrument esential al acestui site de prezentare este formularul de comanda cu care este prevazut. Prin intermediul acestui formular, persoanele interesate pot trimite companiei o solicitare de oferta pentru produsele dorite.

De asemenea, PAM design a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea informatiilor de pe site, de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browserul folosit.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO-on page. Acest aspect este de o importanta aparte, deoarece contribuie la cresterea vizibilitatii companiei, atat in motoarele de cautare, precum si pe piata.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite