Nume pers. contact / Societate*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Serviciu solicitat*
Tip site web dorit*
Daca este vorba despre crearea, optimizarea, redesignul sau promovarea unui site web
Domeniul de activitate al site-ului*
Prezentati pe scurt domeniul de activitate al firmei dvs. si al site-ului web in cauza
Nume domeniu web
Numele domeniului pentru site (poate fi numele firmei dvs.)
Alte mentiuni / Exemple de site-uri care va plac
Aveti alte intrebari, precizari de facut? Contactati-ne!. Dati-ne exemple de alte site-uri care va plac, asociate domeniului de activitate.
Alte fisiere explicative
Un document cu o schita, explicatii suplimentare
Verificare antispam*
Bifeaza casuta alaturata, eventual raspunde apoi la intrebarea care apare.

Pentru a afla exact care este valoarea viitorului dvs. proiect web, va rugam sa completati formularul de mai jos si sa trimiteti solicitarea. Daca intampinati greutati in completarea formularului suntem aici!
Tel: 0720.773.133 / 0330.803.008 (intre orele 9-17)

Nota: Completarea acestui formular nu presupune nici o obligatie contractuala din partea noastra sau a dvs. Este doar o modalitate de a ne prezenta proiectul dvs. Completarea acestui formular nu presupune ca site-ul dvs. va fi creat automat; constructia site-ului va incepe dupa semnarea contractului intre cele 2 parti. Nu construim site-uri gratuite si nu raspundem solicitarilor nerealiste.

Tine telefonul deschis si verifica email-ul! Dupa ce ne trimiti informatiile tale preliminare te vom contacta pentru a pune la punct toate detaliile cu privire la proiectul tau si, pentru a stabili pretul final si perioada de lucru. E posibil ca pachetul ales de tine sa difere de ceia ce ai nevoie cu adevarat. Noi vom analiza nevoile tale de prezentare online si, iti vom oferi solutia perfecta pentru afacerea ta!
Dupa stabilirea tuturor detaliilor si acceptarea ofertei, putem trece la semnarea contractului si achitarea avansului aferent proiectului.
Vom crea propunerile grafice (daca proiectul presupune grafica) si ti le vom trimite. Vei analiza si ne vei oferi parerile si comentariile tale. Pe baza lor vom face modificarile si finisajele necesare.

Ne vei furniza materialele necesare desfasurarii proiectului tau (cuvinte cheie / imagini / texte / video / audio, diferite date de acces).

Vom incepe lucru la partea de functionare / programare (daca proiectul presupune asa ceva) si / sau, la optimizarea on page (in cazul SEO). Ne vom ocupa de continut si orice altceva presupune proiectul tau.

Dupa finalizarea proiectului te vom ruga sa ne oferi parerea ta reala si sincera despre cum a decurs colaborarea noastra.

 • Va salut. Eu sunt foarte multumit de serviciile prestate de PAM Design. Cand mi-a facut site-ul eu nu ma pricepeam chiar asa bine in a-l promova sau a adauga sau modifica ceva la el dar, mi-au oferit tot sprijinul de care am avut nevoie pentru a-mi folosi la parametri optimi site-ul. De atunci a trecut un an de zile si tot tin legatura cu cei de la PAM Design ajutandu-ma in continuare. Multumita lor am reusit sa fac ceia ce am vrut pe internet. Parerea mea sincera: apelati cu incredere la serviciile lor sunt foarte seriosi!
  Dumitrel Gheorghe
  beneficiar site
 • Asteptam de ceva timp ca cei de la PAM Design sa ofere clientilor sai posibilitatea de a-si exprima parerea. Ma bucur ca au facut-o pentru ca noua ne-au facut 2 site-uri de care suntem multumiti. Poate ca nu sunt cele mai bune (site-uri 🙂 ) dar avand in vedere costurile celor doua site-uri si faptul ca ne-au adus foarte multi clienti, noi suntem foarte multumiti. Cel mai mult am apreciat la PAM Design faptul ca nu incearca sa-ti promita “marea cu sarea” si sa nu-ti ofere nimic in realitate, iar cand am apelat la ei pentru vreo modificare/completare a site-urilor (si am apelat de nenumarate ori), ne-au ajutat imediat. Concluzie: RECOMAND!
  Victoria Invest
  un alt client multumit
 • Apelati cu incredere la PAM Design – profesionalism, consultanta online, calitate a serviciilor…. recomand tuturor firmelor serioase.
  Paval Ciprian
  PAP Construct
 • Si eu, la fel pot sa spun ca am doar cuvinte de lauda la adresa echipei PAM Design – si le multumesc pentru promtitudinea si profesionalismul de care au dat si dau dovada ori de cate ori este nevoie. Ii recomand si eu tuturor celor interesati de serviciile dumnealor.