Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Comercializare produse abrazive

http://www.abrix.ro/ este magazinul online al fimeri Abrix Sales, specializata in comercializarea de produse abrazive.

Acest site a fost creat pe o platform open source, care permite plasarea de comenzi online, fiind dispus cu un cos de cumparaturi.

Astfel, pe langa informatiile despre companie, activitatea acesteia, termeni si conditii si modalitati de contact, site-ul magazinului online include si un catalog al produselor, organizat pe categorii relevante.

Aceste categorii prezinta produsele sub forma de lista iar acestea pot fi sortate, la randul lor, in functie de anumiti factori de interes.

Produsele pot fi adaugate in cos direct din aceasta lista de produse, precum si de pe pagina proprie fiecarui produs. Aici sunt afisate si detalii specifice fiecarui produs, preturi si imagini.

Informatiile publicate pe site sunt organizate intr-un meniu principal orizontal, precum si intr-un meniu sub forma de lista, care poate fi accesat din partea dreapta a site-ului.

Acest meniu cuprinde si o lista a produselor, o bara de cautare si o lista a sectiunilor cuprinse in meniul principal. De asemenea, din acest meniu se poate accesa atat cosul de cumparaturi, cat si contul de utilizator.

Cu ajutorul functiei de intregistrare/logare client, vizitatorii isi pot crea un cont de utilizator, pentru o mai buna gestiune a comenzilor.

De asemenea, site-ul magazinului online dispune si de un formular de contact, care permite contactarea companiei direct de pe site, cu un singur click.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, pe langa serviciile de administrare site oferite de PAM design, site-ul dispune si de un panou de administrare, care permite editarea facila a informatiilor afisate.

Nu in ultimul rand, site-ul beneficiaza de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite