Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Depozit materiale de constructii

http://www.revine.ro/ este site-ul de prezentare al companiei sucevene Revine Impex, specializata in comercializarea unei game variate de produse pentru construirea, renovarea si amenajarea casei.

Site-ul a fost creat de PAM design, cu scopul de a prezenta si promova serviciile si produsele oferite spre vanzare de aceasta societate.

Site-ul de prezentare este prevazut cu doua meniuri, unul orizontal si unul vertical, sub forma de lista. Ambele meniuri permit accesarea informatiilor referitoare la firma si activitatea acesteia, produsele si serviciile oferite, precum si modalitatile de contact.

Fiecare produs si serviciu prezentat dispune de o pagina proprie, unde pot fi gasite informatii specifice, imagini si in unele cazuri, chiar videoclipuri representative pentru firma si activitatea sa.

De asemenea, site-ul contine si o serie de butoane si link-uri de legatura, care redirectioneaza vizitatorii catre magazinul online al companiei, precum si catre modalitatile de contact.

In ceea ce priveste modalitatile de contact, site-ul pune la dispozitia persoanelor interesate doua formulare de contact – unul care redirectioneaza vizitatorul catre o sursa externa si unul propriu, care poate fi accesat si din meniul principal.

In plus fata de aceste informatii, site-ul de prezentare dispune si de o sectiune de Noutati. Aici, administratorul poate publica diverse articole sau informatii utile din domeniu.

Toate aceste informatii pot si editate prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta permite modificarea fragmentelor de continut, adaugarea sau stergerea de imagini sau videoclipuri, la fel de simplu ca editarea unei postari pe o retea de socializare.

Nu in ultimul rand, pe langa aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite