Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Prezentare ONG

http://www.femeideafaceri.ro/ este un portal online de prezentare a activitatii Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din Intreprinderile Mici și Mijlocii Suceava.
Scopul asociatiei este de a promova si sustine femeile in afaceri. Prin urmare, site-ul a fost creat pentru a prezenta si sustine ideile asociaitiei, intr-un mod care sa permita accesarea facila a informatiilor de interes.
In acest sens, PAM design a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea informatiilor de pe orice tip de dispozitiv mobil.
Astfel, pe langa informatiile generale despre activitatea si misiunea asociatiei, modul de organizare, membrii si parteneri, site-ul prezinta informatii despre manifestarile organizatiei, proiectele, oferta de achizitii si serviciile oferite.
In plus, site-ul dispune si de o sectiune de noutati, unde sunt publicate diverse articole sau noutati din domeniu.
Site-ul este prevazut si cu un formular de inscriere, pentru persoanele care doresc sa faca parte din aceasta asociatie. De asemenea, site-ul dispune si de un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului.
Paginile site-ului contin, pe langa text si imagini relevante, o sectiune de comentarii si o bara de Social Media, care include butoane de Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn si Pinterest.
Informatiile pot fi accesate atat din meniul principal, plasat in header-ul site-ului, cat si din meniul secundar, situat in partea de jos a paginii. Pentru facilitarea accesului la informatiei, site-ul dispune si de o bara de cautare.
Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi gestionate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Pe langa acesta, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design.
Pe langa aceste servicii, site-ul beneficiaza si de optimizare SEO, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite