Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

ONG afaceri

http://www.imm-cheiasuccesului.ro/ este site-ul de proiectului ,,IMM –ul –Cheia succesului pentru tine si Romania”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul are ca scop creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor, avand ca domeniu major de interventie promovarea culturii antreprenoriale.

Site-ul a fost construit de PAM design, pe un format specific unui portal online si avand un design responsiv, care sa permita accesarea facila a site-ului indiferent de dispozitivul mobil folosit.

Pe langa informatiile despre proiect, echipa si activitatile intreprinse, site-ul  contine si informatii utile si noutati din domeniu, precum si link-uri de legatura catre alte informatii de interes.

De asemenea, portalul ofera si asistenta in domeniu, prin intermediul sectiunii de Forum cu care este prevazut. In aceasta sectiune, specialistii ofera sfaturi pentru persoanele interesate, in diverse domenii de activitate.

In plus, portalul este prevazut si cu o Galerie Foto, care prezinta imagini reprezentative si fotografii de la diverse evenimente si activitati intreprinse in cadrul proiectului.

Informatiile pot fi accesate atat dintr-un meniu orizontal, dispus in header-ul site-ului, cat si dintr-un meniu vertical sub forma de lista, dispus in partea dreapta a paginilor. In plus, pentru facilitarea accesului la informatie, site-ul este contine si o bara de cautare.

Ca modalitati de contact, portalul este prevazut si cu un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de contact a site-ului.

Din punct de vedere al administrarii site-ului, pe langa serviciie de administrare si mentenanta site oferite de PAM design, acesta este prevazut si cu un panou de administrare, care permite editarea continutului si imaginilor, simplu si rapid.

Nu in ultimul rand, pe langa serviciile de webdesign oferite, site-ul beneficiaza si de optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite