Tip site:

Portal comunitate

Domeniu de activitate:

Radio online

http://www.radiowish.ro/ este un portal online care permite redarea de melodii live, pe formatul unui radio online.

Radio-ul contine astfel un casetofon virtual, care permite redarea, oprirea si schimbarea volumului de redare a melodiilor mixate live de DJ-ii Radio Wish.

O alta functie importanta a site-ului sunt dedicatiile online. Site-ul le ofera astfel, ascultatorilor, posibilitatea de a da dedicatii online, prin completarea unui simplu formular.

In plus, site-il ofera posibilitatea redarii melodiilor direct de pe calculator, prin descarcarea unui fisier specific.

Pe langa aceste aspecte, site-ul prezinta si informatii despre Radio Wish, DJ, evenimente si stiri. In plus, site-ul contine si o sectiune de videoclipuri, topuri actualizate, precum si o sectiune de bancuri.

Portalul online dispune si de un chat online, care le permite ascultatorilor sa converseze  in timp real, ca si cum ar purta o conversatie pe Facebook.

Totodata, site-ul dispune si de butoane Social Media, care permite accesarea paginilor Radio-ului pe diverse retele de socializare.

In plus, un element distinctiv al acestui site este faptul ca pune la dispozitia vizitatorilor instrumente de promovare pe retelele de socializare, un exemplu in acest sens fiind diverse imagini sau gif-uri.

Informatiile publicate pe site pot fi administrare prin intermediul panoului de  administrare a site-ului, care permite adaugarea, stergerea sau editarea informatiilor, asemanator adaugarii sau editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii de webdesign si administrare site, oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite