Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Antene satelit, receptoare hdtv

http://www.digisat-systems.ro/ este magazinul online al furnizorului de servicii de internet cu acelasi nume, specializat in comercializarea de head-end-uri, echipamente si statii specifice activitatii desfasurate.

Site-ul dispune de un catalog de produse, organizat pe categorii specifice, afisate sub forma unei liste de produse. Aceasta lista afiseaza pentru fiecare produs in parte o sectiune de evaluare, una de detalii – care redirectioneaza vizitatorul catre pagina produsului respectiv – si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

In, aceasta pagina dispune si de un buton de solicitare de informatii despre produs, care redirectioneaza vizitatorul catre un formular de contact.

Acesta poate fi accesat si din meniul principal. Tot din meniul principat pot fi acccesate si link-uri utile, informatii despre serviciile oferite si modalitatile de contact.

Categoriile de produse mai pot fi accesate si din meniurile adiacente, dispuse pe lateralele site-ului. In plus, cataloagele sunt disponibile si in format PDF, putand fi descarcate din sectiunea de Download.

Meniurile laterale contin si un top al produselor, informatii despre produsele noi si o bara de cautare, atat pentru produse cat si pentru furnizori.

Site-ul dispune si de o functie de intregistrare/autentificare client, care permite crearea unui cont de utilizator si administrarea comenzilor.

Mai mult decat atat, site-ul magazinului onine include si o functie de abonare la Newsletter, prin simpla introducere a unei adrese de e-mail.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, prin panoul de administrare a site-ului. Acesta permite editarea continutului, intr-un mod asemanator adaugarii unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, magazinul online beneficiaza si de servicii de optimizare SEO, pentru o indexare satisfacatoare in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite