Tip site:

Site de prezentare produse

Domeniu de activitate:

Seminee, focare si alte elemente

http://www.maluk.ro/ este site-ul de prezentare al furnizorului de material de constructii cu acelasi nume, care actioneaza si ca reprezentant al unei firme austriece producatoare de seminee.

Site-ul prezinta, astfel, informatii generale despre activitatea companiei, produsele si serviciile oferite, promotii si noutati, sau despre diverse evenimente de interes din domeniu.Acestea pot fi accesate atat din meniul principal, cat si din sectiunile special realizate, accesibile din pagina principala.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare este prevazut si cu o harta interactiva care permite vizualizarea retelei de parteneri a companiei, in functie de judet.

Totodata, site-ul contine si o galerie foto, precum si o sectiune dedicata prezentarii de videoclipuri, menite sa prezinte proiectele finalizate intreprinse de Maluk.

In ceea ce priveste produsele si serviciile oferite, acestea sunt organizate in cataloage reprezentative, in functie de tipul produsului sau serviciului oferit.

Fiecare produs beneficiaza de o pagina proprie, unde pot fi publicate informatii utile, specificatii, imagini si videoclipuri care sa evidentieze calitatea produselor si serviciilor oferite.

De asemenea, paginile produselor contin si cate un fisier PDF, care contine date tehnice ale produsului respectiv. Aceste fisiere pot fi accesate si descarcate si din sectiunea dedicata catalogului Maluk.

Din punct de vedere al modalitatilor de contact, site-ul de prezentare este prevazut cu un formular de contact, precum si cu o bara de Social Media, prevazute cu un buton pentru Youtube si unul pentru Facebook.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta prin accesarea panoului de administrare a site-ului, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa aceste servicii de webdesign, administrare si mentenanta site, oferite de PAM design, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o clasare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite