Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Pensiune montana, cazare

http://www.pensiunea-lidana.ro/ este site-ul de prezentare al Pensiunii bucovinene Lidana, situata intre Campulung Moldovenesc si Gura Humorului.

PAM design i-a atribuit site-ului de prezentare un format dinamic si elegant, care sa capteze atentia vizitatorilor inca din pagina de inceput. Totodata, PAM design a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Astfel ca aceasta prezinta, in primul rand, un slide show de imagini care scot in evidenta frumusetea locului si calitatea serviciilor oferite. Aceste imagini pot fi derulate cu ajutorul sagetilor dispuse pe laterale.

De asemenea, aceasta pagina contine si un link de legatura catre un formular de rezervare online care poate fi accesat si din partea de jos a paginii. In plus, pagina este prevazuta si cu doua sectiuni care permit redirectionarea vizitatorului catre informatii despre Pensiune si serviciile puse la dispozitie.

Aceste informatii pot fi accesate si din meniul principal, ale carui sectiuni prezinta informatii despre cazare, agrement, oferte, tarife, modalitati de contact si directii de localizare, precum si o galerie foto, meniul restaurantului si o sectiune de impresii. Aceasta permite publicarea de comentarii si impresii despre calitatea serviciilor oferite.

Informatiile publicate pe site, precum si imaginile, pot fi administrate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului.  

In plus, site-ul contine si butoane specifice, care redirectioneaza vizitatatorii catre paginile pensiunii pe Facebook si Twitter, precum si catre un formular de contact extern.

Acesta este prevazut si cu o optiune de printare, care permite vizualizarea si tiparirea unei brosuri care prezinta activitatea, serviciile si facilitatile pensiunii.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite