Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii detectivi particulari

www.pascupas.biz – este site-ul unei agentii de detectivi particulari. Site-ul prezinta serviciile si modalitatile de contractare a serviciilor agentiei de detectivi particulari. Crearea site-ului de prezentare a adus un plus de valoare imaginei online a agentiei de detectivi particulari. Acest site dinamic de prezentare fiind dotat cu un panou de administrare pentru o editare facila a continutului este util in procesul de promovare online a paginii web. Astfel, administratorul site-ului poate scrie periodic articole pe site la fel de simplu ca trimiterea unui email.

Odata publicate articolele printr-o simpla apasare de buton, platforma site-ului genereaza automat un sitemap pe care il trimite spre Google webmaster tools pentru o indexare rapida a site-ului.

Un avantaj aparte al acestui site este reprezentat de optimizarea lui pentru un acces facil indiferent de browser sau dispozitivul prin care este accesat site-ul de prezentare, fie calculator, tableta sau telefon mobil.

Acest site de prezentare beneficiaza si de un serviciu de promovare web oferit de PAM design. Planul de promovare site urmareste indexarea in prima pagia Google.ro a paginilor site-ului web pentru cuvintele reprezentative domeniului sau de activitate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment