Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Pensiune Delta Dunarii, cazare

http://www.ecodeltafishing.eu/ este un portal online destinat turismului ecologic din Delta Dunarii si activitatilor de pescuit.

Din meniul principal al portalului, pot fi accesate informatii utile despre oferte de cazare, producerea de energie verde prin panouri solare, partnerei, precum si o Galerie foto cu imagini din Delta.

Pagina ofertelor de cazare prezinta, la randul ei, informatii complete despre unitatile de cazare partenere, imagini si tarife, precum si oferte speciale pentru pescuit.

De asemenea, pe langa aceste servicii, portalul prezinta si oferte de constructii de case din lemn, caramida sau alte materiale.

Pe langa informatiile care pot fi accesate din meniul principal si paginile specifice ale portalului, site-ul dispune si de o serie de instrumente utile, cum ar fi optiunea de traducere a site-ului in mai multe limbi, ora exacta, vremea, cursul valutar sau bara de cautare.

In plus, site-ul dispune si de o sectiune de Recomandari, unde sunt publicate diverse informatii, imagini sau videoclipuri.

Site-ul este prevazut si cu o functie de inregistrare/logare client, care permite postarea de comentarii pe paginile portalului.

In plus, portalul este prevazut si cu un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact din meniul principal.

Informatiile, imaginile si filmuletele publicate pe site pot fi administrate prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Astfel, administratorul are posibilitatea de a adauga, sterge sau modifica fragmentele de continut ca si cum ar trimite un e-mail.

In plus fata de acest panou de administrare, portalul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite