Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

After school

http://www.funtastikcolours.ro este site-ul de prezentare al activitatii si serviciilor oferite de Funtastik Colours. Aceasta este un after school specializat in activitati educationale, programe de vacanta si alte cluburi si ateliere pentru copii.

Site-ul prezinta astfel informatii despre activitatea institutiei si experientele anterioare, program de functionare si tarife, cat si diverse articole despre activitatile desfasurate. Site-ul este prevazut si cu o galerie foto, pentru prezentarea si promovarea activitatii Funtastik Colours.

Totodata, site-ul de prezentare contine si o sectiune dedicate oportunitatilor de angajare in cadrul acestui after school.

Continului si imaginile de pe site pot fi administrate cu ajutorul unui panou de administrare a site-ului, accesibil si usor de manevrat.

Site-ul pune la dispozitia atat un formular de contact, cat si un formulat de inscriere in programele desfasurate. In plus, site-ul de prezentare dispune si de o Carte de Oaspeti, dedicata clientilor care vor sa-si impartaseasca experientele.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul de prezentare beneficiaza si de un format responsiv.  Aceasta caracteristica importanta permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browserul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite