Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Producator de sapunuri si lumanari natural

http://loisatelier.ro/ este magazinul online al firmei cu acelasi nume. Site-ul prezinta gama larga de sapunuri si lumanari natural oferite spre vanzare, precum si o serie de informatii utile despre modul de functionare al magazinului.

Principala atractie a site-ului sunt produsele natural oferite spre vanzare. Acestea sunt organizate in cataloage, iar pe pagina fiecarui produs exista un buton care adauga automat produsele dorite in cosul de cumparaturi.

Continutul publicat pe site poate fi administrat cu usurinta cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. Acesta permite editarea descrierilor si informatiilor publicate pe site, la fel de usor ca publicarea unei postari pe Facebook.

In ceea ce priveste modalitatile de contact puse la dispozitie de Atelier, site-ul este prevazut cu un formular de contact. Persoanele interesate pot trimite, astfel, mesajul dorit, fara grija sigurantei datelor personale.

Pe langa aceste servicii, magazinul online beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, oferite de PAM design. Cu ajutorul optimizarii web, realizate in mod profesionat, magazinul online are posibilitatea de a urca in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite