Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Firma constructii Anglia

RCBgroup.co.uk – este site-ul de prezentare servicii al unei firme de constructii si amenajari interioare din Londra.

Datorita dezvoltarii rapide si a popularitatii tot mai mari a dispozitivelor mobile, site-urile noastre de prezentare folosesc cea mai noua tehnologie si cele mai eficiente limbaje de programare web, pentru a fi accesibile oricand, oriunde, fie de pe laptop sau tableta, de pe iphone sau smart tv. Ori cum ai ajunge pe site-ul de prezentare, noi ne asiguram ca te poti bucura pe deplin de el.

Serviciile de amenajari interioare, renovari rezidentiale si comerciale sunt prezentate aici pe intelesul tuturor, intr-o structura logica, intuitiva, chiar daca site-ul are cateva sute de pagini.

Alaturi de designul elegant, minimalist al site-ului de prezentare, acesta este dotat cu un panou de administare pentru o gestionare facila a resurselor informationale pe care le contine.

Desi optimizarea web a site-ului a fost facuta pe o serie de cuvinte cheie cu o mare concurenta in Google.co.uk, inca dupa primele luni de promovare online, site-ul a ajuns in prima pagina cu rezultatele cautarilor pentru 5 din cele 10 cuvinte cheie. In scurt timp va fi in SERP pentru toate cuvintele cheie pe care este promovat pe internet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite