Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Pensiune turistica

http://www.passiflora.info.ro/ este site-ul de prezentare al Pensiunii Passiflora, din apropierea Manastirii Humorului, din judetul Suceava.

Site-ul de prezentare a fost conceput de PAM design pe un format dinamic si personalizat, care permite derularea atat automata, cat si manuala, de imagini care prezinta unitatea de cazare si imprejurimile. Pe langa aceste imagini, site-ul contine si o Galerie Foto/Video reprezentativa pentru activitatea Pensiunii.

In plus, o caracteristica importanta a acestui site de prezentare este sectiunea dedicata Turului Virtual al Pensiunii. Aceasta permite ,,vizitarea” online a Pensiunii, punand la dispozitia vizitatorilor secvente in timp real, care prezinta unitatea de cazare.

Mai mult decat atat, din meniul principal pot fi accesate si informatii generale despre Pensiune si activitatea sa, serviciile oferite, precum si indicatii menite sa faciliteze localizarea Pensiunii.

Site-ul este prevazut si cu o sectiune de Rezervari online, care permite efectuarea unei rezervari prin intermediul unui formular de solicitare oferta.

Pe langa aceste informatii, site-ul dispune si de un meniu vertical adiacent, dispus in partea dreapta a paginii. Acesta reda, pe de o parte, informatiile care se regasesc si in meniul principal, precum si informatii despre oferte, tarife, atractii turistice si o carte de oaspeti.

Aceasta din urma le permite vizitatorilor site-ului, care au vizitat si Pensiunea, sa adauge comentarii sau sa-si exprime public opinia privind timpul petrecut la Passiflora.

Informatiile si imaginile de pe site pot fi editate cu usurinta, asemanator editarii unei postari pe Facebook sau trimiterii unui e-mail. Acest lucru este posibil prin accesarea panoului de administrare a site-ului.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii profesioniste de optimizare web, pentru asigurarea unei indexari optime in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite