Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Traduceri autorizate

http://www.team-translation.it/  este site-ul de prezentare al unui birou de traduceri autorizate din Italia.

Site-ul a fost creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta informatii despre activitatea companiei si serviciile oferite, precum si despre programele si aplicatiile web concepute de Team Translation.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si alte informatii utile, precum si termenii si conditiile site-ului si certificarile obtinute de biroul de traduceri.

Toate informatiile publicate pe site sunt organizate intr-un mod dinamic, pe categorii specifice, intr-un meniu complex, care poate fi accesat din header-ul site-ului. Pe langa meniu principal, site-ul dispune si de un meniu secundar, sub forma de lista, plasat in footer-ul site-ului de prezentare.

Mai mult, trecerile de la o pagina la alta se fac printr-o pagina de legatura, care afiseaza durata de incarcare a paginilor in procente.

In plus, site-ul de prezentare a fost conceput pe un design responsiv, care permite accesarea facila a site-ului, indiferent de dispozitivul mobil folosit.

Ca instrumente principale, site-ul de prezentare este prevazut cu un formular de contact si cu o bara de Social Media, dedicate persoanelor care doresc sa apeleze la serviciile companiei, sau sa ii transmita un mesaj.

Un alt instrument important este si formularul online de aplicare la un job in cadrul companiei. Acest formular poate fi accesat din meniul principal, in sectiunea de Cariere.

Nu in ultimul rand, site-ul detine si un panou de administrare, care poate fi accesat doar de catre persoanele avizate. Acest panou permite adaugarea, stergerea sau editarea informatiilor publicate pe site, asemanator trimiterii unui e-mail.

Pe langa aceste instrumente si servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare web, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite