Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Clinica medicala

http://optisan.ro/ este site-ul de prezentare al Clinicii de oftalmologie Optisan, care ofera si tratarea ambliopiei prin joc.

Site-ul de prezentare a fost construit de ZAO Media pe un design dinamic si responsiv, pentru a putea fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Site-ul prezinta, pe langa informatiile generale despre activitatea Clinicii, si informatii specifice si sfaturi medicale in domeniul Oftalmologiei si tratarii ambliopiei.

In acest sens, site-ul pune la dispozitia persoanelor interesate o sectiune dedicata Programului Amblionet, unde vizitatorii pot accesa si testa gratuit acest program.

Pe langa aceste informatii, site-ul dispune si de o sectiune de Blog, unde pot fi accesate diverse articole sau informatii utile despre domeniul de activitate al Clinicii Optisan si tratamentele oferite.

Site-ul de prezentare contine si o sectiune de Testimoniale video, unde sunt publicate testimoniale ale pacientilor Clinicii. Pe langa aceasta sectiune, site-ul este prevazut si cu o sectiune de comentarii.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare pune la dispozitie un formular de contact, precum si un chat offline, disponibile oricand pentru diverse mesaje sau intrebari.

Site-ul contine si o bara de Social Media, cu butoane pentru Facebook, Google+, Twitter, cat si un buton de Bookmark. Pe langa aceste instrumente, site-ul este prevazut si cu o functie de abonare la Newsletter.

Toate aceste functii si servicii sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign si promovare online, oferit de ZAO Media. Pe langa acestea, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite