Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Solutii financiare

http://bidbond.ro/  este site-ul de prezentare al activitatiilor si serviciilor de consulata privind solutii financiare pentru participantii la licitatii publice, oferite de compania BidBond.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii despre anumite cazuri speciale, noutati si intrebari frecvente.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media de un format dinamic, care permite organizarea informatiilor pe categorii relevante, in meniuri – unul principal, unul secundar si unul lateral, sub forma de lista.

De asemenea, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Pe langa aceste informatii, site-ul este prevazut si cu o serie de instrumente menite sa faciliteze interactiunea intre consultantii financiari si persoanele interesate sa apeleze la serviciile companiei. Astfel, site-ul dispune de un formular online de solicitare de consultanta gratuita, un formular de contact si un chat, orecum si o functie de abonare la Newsletter.

In plus fata de aceste instrumente, site-ul contine si doua instrumente de calcul, specifice domeniului in care activeaza BidBond.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare este prevazut cu un panou de administrare a site-ului. Acesta permite editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste instrumente, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite