Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii de curatenie

http://spotlessaustraliawa.com.au/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova in mediul online serviciile profesioniste de curatenie oferite de firma australiana Spotless Australia.

Site-ul prezinta, informatii despre companie si beneficiile oferite, precum si diversele servicii puse la dispozitia clientilor. Aceste servicii sunt organizate pe categorii relevante, in functie de tipul serviciului oferit si pot fi accesate cu usurinta, atat din meniul principal, cat si din pagina de inceput a site-ului.

In plus, site-ul de prezentare dispune si de o Galerie foto, precum si o Galerie video, care prezinta in imagini si videoclipuri, modul de lucru al companiei si calitatea serviciilor oferite.

Un alt instrument al site-ului de prezentare este bara de cautare, care permite localizarea usoara si rapida a informatiilor de interes.

De asemenea, pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitie datele de contact ale firmei, o harta cu imagini din satelit a sediului companiei, precum si un formular online de contact.

In ceea ce priveste administrarea site-ului, acesta beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

In plus, site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe o retea de socializare.

De asemenea, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul a fost creat pe un design responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite