Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Salon de infrumusetare

http://blossom-salon.ro/  este un site de prezentare creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta serviciile de infrumusetare, relaxare, sanatate, slabire si cosmetic oferite de salonul de infrumusetare Blossom Beauty Salon.

Pe langa informatiile referitoare la serviciile oferite si preturile aferente, site-ul prezinta si informatii despre activitatea salonului, promotii, concursuri, testimoniale ale clientilor si noutati in frumusete.

Informatiile sunt completate de imagini de buna calitate iar pe langa acestea, site-ul dispune si de o Galerie foto separata, care prezinta salonul.

Informatiile sunt organizate pe categorii de interes, intr-un mod dinamic, care permite accesarea lor atat din meniul principal, cat si de pe pagina de inceput a site-ului de prezentare.

Mai mult, site-ul de prezentare a fost creat pe un design responsiv, care permite accesarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

In plus fata de continutul publicat pe site, site-ul dispune de un formular online care permite efectuarea si plata unei programari direct de pe site, precum si un formular de contact.

De asemenea, site-ul dispune si de o bara de Social Media, cu butoane specifice pentru cele mai populare retele de socializare.

In ceea ce priveste administrarea site-ului si a informatiilor publicate, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea informatiilor si imaginilor, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de optimizare web si promovare online, care au ca scop asigurarea unei clasari optime a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite