Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Muzica

http://benonesinulescu.eu/ este un site de prezentare creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta si promova cantaretul roman de muzica usoara si populara, Benone Sinulescu.

Site-ul prezinta, in primul rand, biografia artistului, precum si viata sa artistica. In plus, site-ul de prezentare oferta informatii despre aparitiile artistului in filme, cartile si documentarele bazate pe viata sa, aparitiile acestuia in presa, premiile si distinctiile primate, precum si concertele sustinute.

Site-ul contine si o Galerie foto, care prezinta viata si cariera artistului in imagini de buna calitate.

Pe langa aceste informatii si fotografii importante din viata artistului, site-ul de prezentare contine o sectiune speciala dedicate cantecelor compuse de Benone Sinulescu. Aceasta sectiune contine o lista cu toate albumele artistului si ofera posibilitatea redarii online a melodiilor sale.

Pentru o localizare usoara si rapida a informatiilor, site-ul de prezentare a fost prevazut cu o bara de cautare.

In plus, site-ul dispune si de un formular de contact, care permite contactarea artistului sau contractarea serviciilor acestuia.

In ceea ce priveste administrarea continutului publicat pe site, site-ul de prezentare contine un panou de administrare, foarte simplu de utilizat. Acesta permite adaugarea, stergerea sau modificarea informatiilor publicate pe site, asemanator trimiterii unui e-mail.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media.

In plus, in pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media, sunt incluse si servicii de optimizare web si promovare online, pentru o clasare buna a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare a fost creat pe un design responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite