Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Antichitati

https://rolandantic.ro/  este magazinul online al magazinului Roland Antic, specializat in comercializarea de carti vechi, ceasuri, manuscrise, mobila, monede si alte antichitati.

Pe langa prezentarea de informatii despre companie si serviciile oferite,  site-ul dispune de un catalog de produse, organizat in functie de categoria acestora. Acesta poate fi accesat atat din meniul principal, cat si din bara derulanta de categorii de produse.

Mai mult, site-ul include si o bara de cautare care permite localizarea informatiei si produselor, in baza unor cuvinte cheie.

Produsele oferite spre vanzare au o pagina proprie, unde sunt afisate informatii utile despre produsul respectiv, precum si imagini si preturile aferente. In plus, paginile produselor dispun si de o sectiune de recenzii, o bara de Social Media, precum si de un buton de adaugare a produsului in cosul de cumparaturi.

Acesta din urma poate fi gestionat prin intermediul unui cont de utilizator, pus la dispozitia vizitatorilor pentru administrarea si urmarirea comenzilor.

Pentru plasarea comenzilor, site-ul pune la dispozitie un formular online de comanda. Comenzile pot fi finalizate in urma trimiterii unui cec magazinului.

De asemenea, site-ul dispune si de un formular de contact, care permite contactarea companiei direct de pe site-ul magazinului.

Informatiile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau modificate prin intermediul panoului de administrare a site-ului, asemanator adaugarii unei postari pe retelele de socializare.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign si administrare site, oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site si optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite