Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Constructii

http://proiecte.co/ este un magazin online creat de ZAO Media pentru a oferi spre vanzare o ampla colectie de proiecte de case, precum si pentru a pune la dispozitie diverse servicii oferite de meseriasi si firme de constructii.

Site-ul ofera, in primul rand, informatii utile despre modul de functionare a site-ului, activitatea acestuia si serviciile oferite.

In plus, site-ul contine si o sectiune de Blog, unde pot fi publicate diverse articole interesante despre constructia caselor.

Pe langa aceste informatii, site-ul pune la dispozitie un catalog al proiectelor de case, care ofera pentru fiecare proiect in parte, detalii, imagini si preturi. In plus, pagina fiecarui proiect contine o sectiune de comentarii, precum si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Ca modalitati de plata pentru finalizarea comenzilor, site-ul pune la dispozitie plata online cu cardul bancar, prin MobilPay.ro.

Cosul de cumparaturi poate fi administrat prin crearea unui cont de utilizator, datorita functiei de autentificare/inregistrare client a site-ului.

Pe langa aceste aspecte, magazinul online include si un Marketplace, unde vanzatorii isi pot afisa propriile oferte, dupa crearea unui cont de vanzator.

Pe langa aceste instrumente si servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu o serie de instrumente importante, cum ar fi formularul online de contact, functia de abonare la Newsletter, bara de Social Media sau bara de cautare.

Un alt instrument important al site-ului este panoul de administrare. Acesta permite gestionarea informatiilor publicate pe site, asemanator administrarii unei pagini de Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, magazinul online beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO online. Optimizarea web are ca scop asigurarea unei clasari optime a magazinului online in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite