Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Decoratiuni interioare

http://decor-casa.ro/ este site-ul magazinului online cu acelasi nume, care ofera spre vanzare acoperitori de pardoseli calde si decoratiuni interioare.

Pe langa informatiile referitoare la companie, modalitatile de cumparare, conditiile de livrare si modalitatile de contact, site-ul contine un catalog complex al produselor oferite spre vanzare.

Produsele sunt impartite in categorii relevante iar fiecare produs beneficiaza de o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii despre produs, comanda, livrare, preturi si modalitati de plata.

Produsele pot fi adaugate in cosul de cumparaturi direct din pagina produsului.  Tot pe pagina produsului, utilizatorii au posibilitatea de a se abona pentru a primi notificari privind disponibilitatea stocului.

De asemenea, persoanele interesate au posibilitatea de a se abona la Newsletter-ul magazinului, pentru a primi direct pe e-mail noutati si informatii despre promotiile si ofertele magazinului.

Un aspect important al acestui magazin online este faptul ca ofera mai multe optiuni de plata. Astfel, clientii pot achita pentru produsele online, cu cardul, precum si prin intermediul American Express, Discover sau PayPal.

In plus, site-ul este prevazut cu o functie de inregistrare/logare client, care permite crearea unui cont de utilizator pentru o mai buna gestiune a comenzilor.

Toate aceste facilitati fac parte din pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media. Pe langa aceste servicii, site-ul beneficiaza si de servicii de promovare si optimizare web, pentru cresterea vizibilitatii in mediul online si obtinerea unei clasari cat mai bune in motoarele de cautare.

Tot din acest motiv, site-ul dispune si de un buton de Like pentru pagina de Facebook a magazinul online.

Nu in ultimul rand, un alt instrument important al site-ului este panoul de administrare. Acesta permite gestionarea informatiilor publicate pe site, asemanator administrarii unei pagini de Facebook.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite