Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Protectia muncii – ISU

http://protectiamunciisu.ro/ este site-ul de prezentare al serviciilor de protectia muncii, SSM, PSI, SU si evaluari de risc, oferite de firma cu acelasi nume, care isi desfasoara activitatea in Suceava, Neamt si Iasi.

Formatul dinamic al site-ului permite accesarea informatiilor publicate atat dintr-un meniul principal orizontal, cat si dintr-un meniu lateral, sub forma de lista.

De asemenea, pagina de inceput a site-ului prezinta pe scurt serviciile oferite, in ceea ce priveste securitatea si santatatea, evualuarile de risc, planurile de evacuare si riscurile de accidentare.

Site-ul de prezentare pune la dispozitie si un formular online de contact, care poate fi acccesat din sectiunea de Contact a site-ului de prezentare.

Informatiile publicate pe site-ul de prezentare pot fi administrate cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite gestionarea continutului publicat pe site, la fel de usor ca administrarea unei pagini pe o retea de socializare.

De asemenea, ZAO Media ofera servicii aditionale de administrare site, precum si servicii de mentenanta site si optimizare SEO on-page. Optimizarea web are rolul de a-I asigura site-ului de prezentare o pozitie cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care permite vizualizarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de catre utilizatori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite