Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Procesare si export de cherestea

http://seveco.ro/ este un site de prezentare creat de PAM Design cu scopul de a prezenta si promova serviciile si produsele oferite de Seveco Trading, o companie specializata in procesarea si exportul de cherestea.

Pe langa informatiile referitoare la companie si activitatea acesteia, site-ul de prezentare ofera informatii despre serviciile si produsele oferite de Seveco Trading. Acestea sunt organizate si sub forma unui meniu sub forma de lista, care poate fi accesat din partea inferioara a site-ului.

Pe langa aceste informatii, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Cariere, precum si cu o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole interesate din domeniul de activitate al companiei.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Contact, care ofera datele de contact ale companiei, precum si un formular online de contact.

Informatiile publicate pe site sunt disponibile in trei limbi straine – limba romana, engleza si germana – si pot fi accesate atat din meniul principal orizontal, cat si din meniul lateral, sub forma de lista.

De asemenea, site-ul de prezentare beneficiaza  de un design responsiv, care face posibila vizualizarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Toate informatiile publicate pe site pot fi administrate la fel de simplu ca gestionarea unei pagini pe Facebook. Datorita panoului de administrare cu care este prevazut site-ul, administratorul are posibilitatea de a adauga, sterge sau edita continutul de pe site, simplu si rapid.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii aditionale de administrare si mentenanta site, incluse in pachetul de servicii de webdesign oferit de PAM Design. In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de SEO on-page, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite