Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Proiect cultural

http://istoriaminoritatilor.ro/  este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova proiectul ,,Istoria minorităţilor – o abordare cultural artistică a diversităţii”, iniţiat de Primăria Municipiului Iaşi, în parteneriat cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și Asociaţia “Pro Roma”. Proiectul este finanţat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein şi Guvernul României. 

Site-ul de prezentare ofera detalii complete referitoare la organizarea, implementarea si desfasurarea proiectului. Acesta prezinta proiectul, obiectivele sale, grupurile tinta, partenerii, finantatorii, precum si activitatile desfasurate.

Un instrument important al site-ului de prezentare este Calendarul evenimentelor, care marcheaza evenimentele viitoare si prezinta informatii de interes despre aceastea.

Pe langa aceste informatii, site-ul contine si pagini dedicate altor informatii, stiri, noutati si link-uri utile, relevante pentru desfasurarea proiectului si domeniul de activitate al acestuia.  

Informatiile publicate pe site-ul de prezentare sunt completate de o Galerie foto, care prezinta imagini de la diverse evenimente sau activitati organizate in cadrul proiectului.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Contact, care, pe langa datele de contact furnizate, pune la dispozitie si un formular online de contact.

Informatiile si imaginile publicate pe site-ul de prezentare pot fi administrate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta permite gestionarea continutului publicat pe site, asemanator trimiterii unui e-mail.

In pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media sunt incluse si servicii aditionale de administrare site, precum si servicii de mentenanta site.

Totodata, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page la nivel profesionist, pentru o indexare optima a site-ului in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa le permita utilizatorilor sa acceseze si sa vizualizeze paginile site-ului fara probleme, de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite