Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Turism

http://pensiuneaandreeabv.ro/ este un site de prezentare menit sa prezinte si sa promoveze Pensiunea Andreea din Fagaras, judetul Brasov, precum si serviciile oferite de aceasta.

Inca de pe prima pagina, vizitatorul se poate delecta cu o serie de imagini de prezentare a pensiunii, care pot fi derulate cu ajutorul unor sageti.  In plus, pagina initiala a site-ului prezinta si redirectioneaza utilizatorii catre informatii de interes despre pensiune, facilitatile oferite si atractiile turistice din zona.

In plus fata de aceste informatii, care pot fi accesate si din meniul principal al site-ului de prezentare, site-ul dispune si de o Galerie Foto. Aici sunt publicate imagini de buna calitate, care prezinta Pensiunea Andreea, facilitatile puse la dispozitie si imprejurimile.

Un aspect important al acestui site de prezentare este faptul ca ofera posibilitatea efectuarii de rezervari online, prin simpla accesare a formularului online de rezervare. Pe langa acest formular, site-ul de prezentare pune la dispozitie si un formular online de contact.

Toate aceste servicii fac parte din pachetul de servicii de webdesign oferite de PAM design. In plus fata de acestea, site-ul dispune si de un panou de administrare. Acesta permite modificarea continutului sau imaginilor si videoclipurilor publicate pe site, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook.

Totodata, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare web, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.

O alta caracteristica esentiala a site-ului de prezentare este design-ul sau responsiv, care le permite vizitatorilor sa acceseze paginile site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite