Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Unitate de cazare

http://pasulupului.ro/ este un site de prezentare creat cu scopul de a prezenta si promova Cabana Pasul Lupului, situata in Valea Negrii, in judetul Suceava.

Pe langa informatiile despre cabana si imprejurimi, site-ul de prezentare ofera informatii complete despre dotarile puse la dispozitie si activitatile organizate pentru turisti. Serviciile oferite dispun de o pagina proprie, care contine si o sectiune de comentarii.

Aceste informatii pot fi accesate atat din meniul principal, cat si de pe pagina initiala a site-ului de prezentare.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare contine si o Galerie foto, unde sunt prezentare imagini ale imprejurimilor si interiorul cabanei.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole si informatii utile despre turismul din zona Valii Negre.

Ca modalitate de contact, pe langa formularul online de contact, site-ul este prevazut si cu un formular online de rezervare, care permite efectuarea unei rezervari online.

Aceste informatii si imagini pot fi administrate prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta permite modificarea, adaugarea sau stergerea de continut si imagini, la fel de simplu ca trimiterea un e-mail.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de PAM design, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare site, precum si de optimizare online, pentru o clasare optima in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, PAM design a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea sa de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite