Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Gradinita

http://lapiticulvesel.ro/  este un site de prezentare creat de PAM design pentru a prezenta si promova Gradinita La Piticul Vesel, din Suceava.

Pe langa informatiile despre gradinita si activitatea acesteia, site-ul de prezentare ofera informatii despre programul gradinitei, serviciile oferite, oferta educationala, noutati si modalitati de contact.

Mai mult, site-ul prezinta si informatii utile referitoare la documentele pentru inscriere, programul de integrare, programele de consiliere psihopedagogica si evenimentele organizate. Aceste informatii pot fi accesate din meniul lateral din partea dreapta a paginii.

Pe langa informatiile publicate pe site, site-ul include si o Galerie foto, care contine imagini de prezentare a gradinitei si activitatilor organizate de aceasta.

Informatiile si imaginile de pe site pot fi gestionate si modificate cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Intregul proces este la fel de simplu si rapid ca trimiterea unul e-mail.

Pe langa aceste elemente importante ale site-ului de prezentare, acesta beneficiaza de un pachet complet de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de PAM design.

In plus, PAM design ofera si servicii de optimizare online, pentru o clasare cat mai buna  a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, PAM design a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa le permita utilizatorilor sa acceseze paginile site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite