Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii de vopsitorie

http://matei-electrostatic.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile de vopsitorie in camp electrostatic oferite de Matei Electrostatic.

Pe langa informatiile referitoare la activitatea companiei, site-ul de prezentare ofera detalii complete despre serviciile oferite, beneficiile acestora si tehnologia utilizata.

Informatiile sunt completate de o Galerie foto cu imagini care prezinta proiectele realizate de Matei electrostatic.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse informatii, articole si noutati din domeniul vopsitoriei in camp electrostatic.

Formatul dinamic al site-ului permite accesarea acestor informatii atat din meniul principal, cat si din pagina initiala. Pagina de inceput a site-ului de prezentare contine un slide show care prezinta sectiunile site-ului, continand si butoane de redirectionare catre paginile respective.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de contact, de unde poate fi accesat un formular online de contact.

Continutul publicat pe site poate fi administrat cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta este usor de accesat si utilizat, permitand modificarea informatiilor publicate pe site asemanator editarii unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste instrumente de webdesign, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, si optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna a site-ului in motoarele de cautare.

Un alt element esential al acestui site de prezentare este design-ul sau responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite