Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Inchirieri limuzine

http://inchiriaza-limuzina.ro/ este site-ul de prezentare al serviciilor de inchiriere limuzine de lux, oferite de compania bucuresteana cu acelasi nume.

Informatiile despre activitatea companiei si serviciile oferite pot fi accesate din meniul principal al site-ului, precum si din pagina initiala.

Pagina de inceput a site-ului de prezentare contine un rezumat al celor mai importante aspecte legate de activitatea si serviciile oferite de companie, precum si testimoniale ale clientilor si imagini care prezinta limuzinele oferite spre inchiriere. In plus, aceasta pagina contine butoane de legatura catre sectiunile site-ului de prezentare.

Un instrument important al acestui site de prezentare este panoul de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze imaginile si informatiile publicate pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare site, oferite de ZAO Media.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum  si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna a site-ului in motoarele de cautare.

Un alt aspect important al acestui site de prezentare este design-ul sau responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite