Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Primarie

http://comunamotca.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta comuna Motca din judetul Iasi.

Pe langa informatiile utile despre comuna Motca, site-ul prezinta si informatii referitoare la activitatea primariei, conducere, organigrama si statutul acesteia, precum si despre componenta Consiliului local.

In plus, site-ul de prezentare include si o sectiune de Noutati, unde sunt publicate diverse acte administrative, noutati si publicatii privind casatoriile.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o Galerie Foto, care prezinta in imagini comuna si cele mai importante cladiri din Motca.

De asemenea, sectiunea de Contact a site-ului de prezentare ofera, pe langa datele de contact, si un formular online de contact. Mai mult, de aici poate fi accesata si o harta cu imagini din satelit, care permite localizarea comunei.

Aceste informatii si imagini pot fi administrate cu usurinta prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii ofera administratorului posibilitatea de a adauga, sterge sau edita informatii sau fotografii, printr-un proces simplu, asemanator adaugarii unei postari pe Facebook.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii aditionale de administrare site, oferite de ZAO Media.

Pe langa aceste servicii, in pachetul de servicii de webdesign oferit, sunt incluse si servicii de mentenanta site, precum si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Un alt aspect important al acestui site de prezentare este design-ul sau responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de catre utilizatori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite