Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Articole de imbracaminte

http://javustore.ro/ este magazinul online al brandului cu acelasi nume, creat de ZAO Media pentru a prezenta produsele de imbracaminte oferite spre vanzare de acesta.

Site-ul a fost creat pe o platforma open source, care permite plasarea comenzilor online. Astfel, acesta contine un catalog de produse, organizate pe categorii specifice, cat si un cos de cumparaturi.

Produsele pot fi adaugate in cosul de cumparaturi de pe pagina fiecarui produs. Aici pot fi vizualizate si informatii de interes despre produsul respective, precum si informatii despre livrare, preturi si un tabel al dimensiunilor.

Nu in ultimul rand, aceasta pagina contine si o bara de Social Media, pentru distribuirea paginii pe retelele de socializare, cat si o sectiune de Recenzii.

Desi nu este obligatoriu, comenzile pot fi administrare si urmarite mai usor, datorita functiei de inregistrare/logare client, care permite crearea unui cont de utilizator.

Pe langa aceste aspecte, magazinul online prezinta si informatii utile despre plasarea comenzii, plata si livrare, termeni si conditii, precum si o serie de link-uri de legatura catre alte pagini de interes.

In plus, site-ul dispune si de o sectiune de Blog, unde pot fi publicate diverse articole despre moda sau produsele oferite spre vanzare.

In ceea ce priveste plata, magazinul online accepta plata in sistem ramburs, la livrare, in baza unei chitante, emisa de firma de curierat.

Ca modalitate de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul pune la dispozitia utilizatorilor si un formular de contact.

Pe langa aceste servicii, incluse in pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare online. Optimizarea SEO on-page are ca scop asigurarea unei indexari optime a magazinului online in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite