Tip site:

Portal online

Domeniu de activitate:

Developare fotografii

http://atelier-foto.ro/ este laboratorul foto online al companiei Photo Art Design.

Site-ul a fost creat pentru a prezenta si oferi serviciile de developare fotografii de pe suport digital, album fotocarte, printare fotografii pentru legitimatii, fotoceramica digitala, transfer video, scanare film si editare fotografii.

In acest sens, site-ul pune la dispozitia persoanelor interesate un sistem special conceput pentru realizarea serviciilor de editare foto, transfer foto sau albume foto online.

Paginile serviciilor mai sus mentionate dispun de un buton de adaugare fotografii, care permite incarcarea fotografiilor dorite, din calculatorul vizitatorilor, direct pe site.

Inainte de incarcarea fotografiilor, vizitatatorul trebuie sa-si creeze un cont de utilizator, simplu de creat si de administrat. Acest lucru este posibil datorita functiei de autentificare/inregistrare client.

Dupa incarcarea fotografiilor, urmatorul pas este selectarea dimensiunilor, numarul fotografiilor si completarea datelor de contact. Dupa finalizarea acestor pasi, utilizatorul poate plasa comanda. Iar ca modalitati de plata, acesta poate achita atat la livrare, cat si direct la punctul de lucru al companiei.

Pe langa aceste functii esentiale ale laboratorului foto online, site-ul prezinta si informatii despre serviciile disponibile la punctul de lucru, precum si informatii utile despre comenzi, livrare si termeni si conditii.

Pe langa datele de contact furnizate, site-ul este prevazut si cu un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului. Prin intermediul acestuia, persoanele interesate pot transmite mesaje direct companiei.

Nu in ultimul rand, formatul site-ului permite accesarea acestuia de pe orice tip de dispozitiv mobil, datorita caracterului sau responsiv.

Aceste caracteristici ale portalului online sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media. In plus, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare web si promovare online, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite