Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Comert cu suplimenti alimentari

http://embreise.ro/ este un magazin online creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta produsele oferite spre vanzare de Embreise, o companie specializata in exportul exclusiv si comercializarea de suplimenti alimentari.

Prin urmare, site-ul a fost prevazut cu un catalog al produselor, organizat in functie de categoriile de produse oferite spre vanzare. Fiecare produs dispune de o pagina proprie, unde sunt publicate informatii specifice despre produs. Aceasta pagina este prevazuta si cu un buton de adaugare a produsului direct in cosul de cumparaturi.

Pagina produsului contine si o sectiune de Recenzii, dedicata persoanelor care vor sa-si exprime public opinia despre calitatea produsului.

Cosul de cumparaturi poate fi administrat si prin accesarea meniului principal, precum si in urma crearii unui cont de utilizator, multumita functiei de inregistrare/logare client cu care este prevazut site-ul.

Odata plasata comanda, site-ul genereaza automat o facture proforma, care poate fi achitata la destinatie, in sistem ramburs.

Pe langa acest catalog, site-ul prezinta si informatii de interes despre modalitatile de cumparare, livrare sau alte informatii utile, care pot fi accesate din sectiunea de Termeni si conditii a site-ului. Acesta include si o serie de link-uri utile, care redirectioneaza vizitatorii catre alte pagini utile.

In plus, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole referitoare la domeniul in care activeaza compania sau produsele oferite spre vanzare. Aceasta este prevazuta si cu o sectiune de comentarii, pentru persoanele interesate de informatiile prezentate.

De asemenea, pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor si un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact.

Nu in ultimul rand, pe langa aceste servicii incluse in pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferit de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare online, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite