Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Furaje pentru animale domestic

http://furajeagmix.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova produsele oferite spre vanzare de Agrogoldmix, producator si comerciant de furaje pentru animale domestice.

Site-ul de prezentare ofera informatii si imagini care prezinta activitatea companiei si produsele oferite. In plus, site-ul de prezentare contine un catalog al produselor, organizat pe diverse categorii, in functie de tipul produselor.

La randul lor, fiecare produs are o pagina proprie, unde sunt prezentate detalii despre produsul respectiv. In plus, aceste pagini contin si o sectiune de Recenzii, care le permite vizitatorilor sa posteze comentarii sau recenzii despre produsele oferite.

Ca modalitati de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul sau de administrare. Acesta permite gestionarea continutului publicat pe site, in pasi simpli, ca si gestionarea unei pagini pe o retea de socializare.

Pe langa acest panou de administare, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

De asemenea, ZAO Media ofera si servicii de optimizare SEO-on page la nivel profesionist, pentru asigurarea unei clasari bune a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de utilizatori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite