Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Energie alternative

http://energie-alternativa.com/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile si produsele oferite spre vanzare de Stelanni Stef SRL, o companie specializata in oferirea de solutii pentru producerea si economisirea energiei eletrice si termice prin energie alternativa.

Site-ul de prezentare ofera informatii despre companie, activitatea acesteia, serviciile si produsele oferite spre vanzare.

In plus, site-ul de prezentare contine un catalog al produselor, impartit pe categorii relevante, in functie de tipul produsului. In acest catalog sunt oferite detalii si informatii despre preturi pentru fiecare produs in parte.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare contine si sectiuni dedicate ofertelor speciale ale companiei, precum si altor informatii utile din domeniul energiei alternative.

O sectiune importanta a acestui site de prezentare este cea de Cerere oferta. Aceasta este prevazuta cu doua chestionare online si cu un formular online de comanda.

Pe langa aceste instrumente, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, care permite transmiterea de mesaje sau intrebari reprezentantilor companiei.

Pe langa aceste servicii si instrumente de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul  beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut cu un panou de administrare, care ii permite administratorului sa gestioneze continutul publicat pe site ca si cum ar trimite un e-mail.

Mai mult, ZAO Media ofera si servicii de optimizare online, pentru o mai buna indexare a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care permite accesarea si vizualizarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite