Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Utilaje de constructii

http://www.cassiniutilaje.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta si promova serviciile de inchirieri utilaje de constructii, consultanta tehnica, proiectare si executie, oferite de compania Cassini Utilaje.

Site-ul de prezentare ofera informatii despre activitatea companiei, portofoliul de client si serviciile puse la dispozitie.

Informatiile referitoare la serviciile oferite sunt organizate pe categorii de servicii, si sunt completate de imagini care prezinta utilajele oferite de Cassini Utilaje.

De asemenea, din sectiunea de contact a site-ului de prezentare, poate fi accesat un formular online de contact, care permite trimiterea unei solicitari de oferta direct de pe site.

Un alt instrument important al acestui site de prezentare este panou sau de administare. Acesta este usor de accesat si utilizat. Prin  intermediul panoului de administrare, administratorul poate adauga, sterge sau modifica informatiile publicate pe site, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii aditionale de administrare site, oferite de ZAO Media.

De asemenea, pe langa serviciile de webdesign si administrare site oferite, ZAO Media ofera si servicii de mentenanta site, precum si servicii de optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Un alt element important al acestui site de prezentare este design-ul sau responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de catre utilizatori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite