Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Studio de fotografie

http://fotoprompt.ro/ este un site de prezentare creat de PAM Design pentru a prezenta si promova serviciile de fotografie oferite de studio-ul de fotografie Foto Prompt, din Iasi.

Pe langa informatiile referitoare la activitatea studio-ului, site-ul de prezentare ofera informatii complete despre serviciile oferite, organizate pe categorii relevante, in functie de tipul evenimentelor sau al fotografiilor.  

De asemenea, fiecare categorie de servicii prezentata pe site contine si o galerie foto cu fotografii realizate de Foto Prompt.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Noutati, care contine articole si informatii utile despre serviciile oferite de Foto Prompt.

Ca modalitati de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, precum si cu un formular online pentru rezervari.

Pe langa serviciile de webdesign oferite, PAM Design ofera servicii complete de administrare site. In plus, administratorul are posibilitatea de a adauga, sterge sau edita continutul publicat pe site, prin simpla accesare si utilizare a panoului de administrare a site-ului.

Pe langa aceste servicii de webdesign si administrare site, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, PAM Design a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea si vizualizarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de catre utilizatori.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite