Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Organizare nunti

http://www.artevents.ro/ este site-ul de prezentare al agentiei de organizare de nunti, Art Events, specializata in oferirea de servicii video si foto, precum si in realizarea de decoratiuni pentru sali, marturii, cocarde, gheata carbonica, casute pentru dar si pernute pentru inele.

Site-ul prezinta informatii despre agentie, serviciile oferite si modalitatile de contact. Informatiile pot fi accesate din doua meniuri orizontale, plasate in header-ul si in footer-ul site-ului de prezentare. In plus, aceste informatii sunt organizate logic, pe categorii relevante, in functie de tipul serviciului oferit.

Informatiile sunt completate de galerii foto complete si relevante, care sunt menite sa prezinte si sa  promoveze serviciile oferite.

La sectiunea de Contact, pe langa datele de contact afisate, site-ul pune la dispozitia utilizatorilor si un formular de contact. In acest mod, clientii pot trimite mesaje sau chiar solicitari de oferta direct firmei.

Imaginile si continutul de pe site pot fi administrate cu usurinta cu ajutorul unui panou de adminitrare. Administrarii au posibilitatea de a edita continutul si galeriile foto, la fel de simplu ca trimiterea unul e-mail.

Pe langa acestea, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare web, oferite de PAM Design. Optimizarea SEO on-page realizata la nivel profesionist contribuie la o indexare buna a site-ului in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, PAM Design a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea fara probleme a paginilor site-ului, de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite