Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Servicii de consultanta si audit

http://firma-certificare.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile profesionale si independente de audit si consulanta ISO, oferite de compania de certificare  sisteme de management, ISOTRANS SRL.

Site-ul de prezenta ofera informatii despre companie si activitatea acesteia, precum si despre serviciile oferite, informatii organizate in functie de categoriile de servicii. Acestea pot fi accesate din meniul principal al site-ului, cat si din meniul lateral sub forma de lista, din partea stanga a site-ului de prezentare.

In plus fata de aceste informatii, site-ul de prezentare este prevazut si cu un portofoliu al proiectelor realizate de companie.

De asemenea, site-ul de prezentare pune la dispozitia vizitatorilor un formular online de contact, care permite trasmiterea de mesaje sau intrebari, direct companiei.  

Totodata, administratorii site-ului beneficiaza de un panou de administrare usor de utilizat, cu ajutorul carora pot edita, adauga sau sterge continut, ca si cum ar scrie o postare pe Facebook. Pe langa acest aspect, site-ul beneficiaza si de asistenta specializata in termeni de administrare si mententanta site, oferita de ZAO Media.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui site de prezentare este faptul ca acesta poate fi de accesat indiferent de dispozitivele folosite, datorita design-ului sau responsiv.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare online, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite