Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Service autorizat unelte electrice

http://stefiserv.ro/  este un site de prezentare creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta serviciile de reparatii unelte electrice marca Hitachi, Metabo, Bosch si Makita, oferite de service-ul autorizat cu acelasi nume.

Site-ul prezinta, in primul rand, informatii generale despre companie, activitatea acesteia si serviciile oferite.

In plus, site-ul ofera o prezentare detaliata a serviciilor oferite, organizata in functie de marca uneltelor electrice. Totodata, site-ul de prezentare dispune si de o bara de cautare, care permite o localizare facila a informatiilor publicate pe site.

Mai mult, pagina initiala a site-ului de prezentare include si un slideshow de imagini, care prezinta compania si serviciile oferite de aceasta.

Site-ul pune la dispozitie si datele de contact ale companiei, precum si un formular de contact online, care permite contactarea companiei direct de pe site. De asemenea, sectiunea de contact a site-ului include si o harta care permite localizarea service-ului.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze fragmente de continut, la fel de simplu ca adaugarea, stergerea sau editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare web si promovare online, menite sa asigure o indexare satisfacatoare a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, datorita design-ului sau responsiv, site-ul poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de vizitator.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite