Tip site:

Magazin online

Domeniu de activitate:

Piese auto

http://dezmembrariautomobile.ro/ este un magazin online creat de ZAO Media pentru a prezenta si oferi spre vanzare piese auto din dezmembrari si piese auto second hand.

Site-ul a fost creat pe un format dinamic, permitand afisarea paginilor site-ului in 8 limbi straine. De asemenea, ZAO Media  a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea si vizualizarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Site-ul magazinului online contine, pe langa informatiile despre activitatea companiei, un catalog complex al produselor, organizat in functie de marca autoturismelor, cat si un catalog al reducerilor.

Aceste cataloage pot fi sortate si dupa o serie de filtre, in functie de preferintele utilizatorilor. De asemenea, pentru o localizare eficienta a produselor, site-ul pune la dispozitie si o bara de cautare.

Fiecare produs prezentat in catalog dispune de o pagina proprie, unde sunt prezentate detalii, imagini si preturi. De asemenea, aceste pagini contin si o sectiune de intrebari, o bara de Social Media, precum si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Acesta din urma poate fi administrat prin intermediul contului de utilizator, care poate fi creat datorita functiei de intregistrare/logare client a site-ului.

Pe langa aceste elemente, site-ul contine si o sectiune de Blog, dedicata articolelor si informatiilor utile din domeniul dezmembrarilor auto.

Ca modalitati de contact, site-ul pune la dispozitie, pe langa datele de contact furnizate, si un formular online de contact.

Informatiile publicate pe site-ul de prezentare pot fi modificate oricand, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta este un instrument usor de utilizat, asemanator adaugarii unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii si instrumente de webdesign oferite de ZAO Media,  site-ul magazinului online beneficiaza si de servicii complete de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite