Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Scoala de soferi

http://evyan.co.uk/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si oferi spre vanzare serviciile scolii de soferi Evyan Driving School.

Pe langa informatiile referitoare la scoala de soferi si serviciile oferite, site-ul de prezentare contine o sectiune special creata pentru a permite rezervarea si plata online a serviciilor oferite.

Aceasta contine un catalog al pachetelor de servicii oferite si permite adaugarea acestora intr-un cos de cumparaturi prin intermediul butonului de comanda inclus in pagina fiecarui pachet de servicii.

Odata ajunsi pe pagina de check-out, utilizatorii au posibilitatea de a achita online serviciile de care sunt interesati, prin PayPal.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu o functie de inregistrare/logare client, care permite o mai buna gestiune a serviciilor comandate, din contul de utilizator.

Pe langa aceasta sectiune de Book and Pay, site-ul de prezentare este prevazut cu doua formulare online de contact, destinate atat persoanelor fizice cat si potentialilor parteneri.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Cariere, care pune la dispozitia persoanelor interesate, un formular online de aplicare la un job in cadrul scolii de soferi.

De asemenea, site-ul de prezentare contine si o Galerie foto care prezinta masinile puse la dispozitie, precum si activitatea si studentii scolii de soferi.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi gestionate cu usurinta, la fel de simplu ca gestionarea unei pagini pe o retea de socializare. Acest lucru este posibil datorita panoului de administrare a site-ului, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea continutului de pe site.

Mai mult, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o clasare optima in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, pe langa aceste servicii de webdesign, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite