Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Producator pungi de plastic

http://vlmpoliplast.ro/  este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova produsele oferite spre vanzare de producatorul de pungi si ambalaje de plastic si plicuri pentru curierat, Vlm poliplast SRL.

Site-ul de prezentare contine, pe langa informatiile de interes despre activitatea companiei, informatii complete referitoare la produsele comercializate de catre companie.

Aceste informatii sunt organizate pe categorii relevante, in functie de tipul produselor oferite spre vanzare. In plus, paginile fiecarei categorii de produse sunt prevazute cu un buton de Comanda, care redirectioneaza utilizatorii catre formularul online de contact al site-ului de prezentare.

Acest formular online de contact poate fi accesat si din sectiunea de Contact a site-ului si permite trimiterea unei solicitari de oferta, simplu si rapid.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de cautare, care faciliteaza localizarea informatiilor publicate pe site.

Un alt instrument important al acestui site de prezentare este panoul sau de administrare. Usor de accesat si utilizat, acesta permite gestionarea informatiilor publicate pe site, la fel de simplu ca gestionarea unei pagini pe o retea de socializare.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

Mai mult, in pachetul de servicii de webdesign este inclusa si optimizarea SEO on-page, care are rolul de a asigura o indexare cat mai buna a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de un design responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite