Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Amenajari interioare

http://homenzyme.com/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova trenduri in domeniul amenajarilor interioare, precum si pentru oferirea de publicitate pentru diverse servicii din acest domeniu.

Pe langa informatiile referitoare la politica si termenii si conditiile de utilizare a site-ului, site-ul de prezentare afiseaza diverse articole si stiri despre amenajari interioare, organizate pe diferite categorii si subiecte de interes.

Utilizatorii au posibilitatea de a distribui articolele pe diverse retele de socializare, prin utilizarea barii de Social Media inclusa in pagina fiecarui articol. De asemenea, acestia isi pot exprima public parerea despre articolele publicate pe site, in sectiunea de comentarii aferenta fiecarui articol.

In plus, site-ul ofera si servicii de publicitate pentru diverse companii care activeaza in domeniul amenajarilor interioare, in baza unui abonament lunar.

Site-ul este prevazut si cu doua formulare online de contact, unul pentru solicitarea unei oferte de publicitate si unul destinat persoanelor interesate sa contacteze site-ul din diverse alte motive.

Articolele publicate pe site pot fi gestionate cu usurinta prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa stearga, sa adauge sau sa editeze informatii, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In plus, in pachetul de servicii de webdesign, oferit de ZAO Media, sunt incluse si servicii de administrare si mentenanta site, precum si servicii de optimizare online, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, un alt aspect esential al acestui site de prezentare este design-ul sau responsiv, care permite accesarea fara probleme a paginilor site-ului, de pe orice tip de dispozitiv mobil.  

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite