Tip site:

Site de prezentare

Domeniu de activitate:

Geamuri si usi termopan

http://amel.ro/ este site-ul de prezentare al companiei cu acelasi nume, specializata in comercializarea de geamuri si usi termopan si oferirea de consultanta specializata.

Pe langa informatiile despre companie si serviciile oferite, site-ul de prezentare este dotat cu un catalog al produselor, organizat pe categorii de produse. Fiecare produs beneficiaza de o pagina proprie, unde sunt prezentate produsele prin detalii si imagini.

De asemenea, aceste pagini contin si o bara de Social Media, un formular de solicitare cotatie, precum si un buton de redirectionare catre magazinul online al companiei. Acesta poate fi accesat si din meniul principal al site-ului de prezentare.

Site-ul de prezentare a fost prevazut si cu o sectiune de Blog, care afiseaza articole, informatii utile si sfaturi despre produsele de tamplarie cu geam termopan.

Informatiile publicate pe site sunt completate de o Galerie foto care prezinta portofoliul companiei, precum si de o Galerie Media, care contine prezentari video si documente utile, disponibile pentru descarcare.

Site-ul este prevazut cu un chat online, precum si cu un formular de contact, pentru oricine este interesat sa apeleze la serviciile companiei. De asemenea, site-ul dispune si de o functie de abonare la Newsletter.

In ceea ce priveste administrarea acestui site dinamic, administratorul se poate bucura de un panou de administrare usor de utilizat. Administratorul are astfel posibilitatea de a edita continutul de pe fiecare pagina, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Totodata, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page,  pentru o mai buna clasare a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, in pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media este inclus si design-ul responsiv al site-ului de prezentare, care permite accesarea paginilor acestuia de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

goleste formTrimite